Emmi-Pet

Emmi-Pet

Emmi-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa lemmikkisi hampaat ja estää ientulehdusta sekä parodontiittia. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet ultraääni hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen oikein. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Emmi-Pet hammaskivenpoisto ei korvaa eläinlääkärillä nukutuksessa tehtävää hammaskivenpoistoa. Lemmikin suun ja hampaiston terveyttä tulee vaalia myös kotona ja siihen on Emmi-Pet hammasharja loistava vaihtoehto.

Itävallan Wienin eläinlääketieteellinen yliopisto on eläinsuojeluun ja eläinten pitoon erikoistunut osasto (FTT). Heinäkuussa 2016 FTT on luokitellut Emmi-Pet tuotteen tieteelliseksi ja eläinsuojelua – ja hyvinvointia edistäväksi tuotteeksi ja myöntänyt Emmi-Petille virallisen sertifikaatin eläinten hyvinvoinnin edistämisestä.

 

Lausunto on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa www.tierschutzkonform.at

 

Lue 8 myyttiä  Emmi-Petistä ->http://www.sirenia.fi/427649526

Emmi-Pet tuotteita on tulossa  tilattavaksi kauttani verkkokaupasta

Emmi-Pet hoitoja tulossa 🙂