Naturis Fresh Meat

Kuva Copyright Tmi Karvakuonot
Kuva Copyright Tmi Karvakuonot

Huippusuosittua Naturis tuorelihasta varmistettua ruokamakkaraa on nyt saatavilla. Löytyy varastosta ja jatkossa myös edullisemmin ennakkotilauksen kautta. Alkuun löytyy varastosta makuina kalkkuna ja lammas, mutta muitakin makuja on tarkoitus ottaa varastoon oman (ja koirien) mieltymyksen ja kysynnän perusteella 
Naturis Fresh Meat on valmistettu tuoreesta lihasta höyrykypsyttämällä. Valmistukseen käytetään vain ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita. Se sisältää tuoreenlihan lisäksi vain pienen määrän merilevää sekä perunatärkkelystä. Perunatärkkelystä on käytetty tuotteeseen koska se antaa sille kiinteän, murenemattoman ja helposti leikattavan kiinteän olomuodon.
Käy erinomaisesti koulutuspalkaksi, sillä se voidaan pilkkoa niin pieniin osiin kuin on tarve. Ei murene! Tuoksuu ihmisnenäänkin herkulliselle. Kaupanpäälliseksi ei tahraa käsiäkään.


Käy myös oikein hyvin raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi. Annostelu n. 30g/per painokilo vuorokaudessa. Yhden pötkön paino on 650 g.
Makuja löytyy maahantuojalta seuraavia: kana, kalkkuna, lammas, kana-lohi, kana-makrilli, kana-nauta, nauta, ja maha.
Säilytys: Avaamattomana kuivassa ja viileässä. Säilyy avattuna jääkaapissa max. 5 vrk. Avaamaton tuote säilyy 12 kk valmistuksesta.

Verkkokaupasta: http://d64zewar.finqustore.com/fi/tuoteryhma/189752