Ennakko pakastetilaus (maksu- ja toimitusehdot)

Tilaukset ja varastotilanteen tiedustelut sähköpostilla info@karvakuonot.fi tai per puh 0445720162 (tarv. jätä txt-viesti jos et saa kiinni)

Tällä hetkellä kuukausittainen pakastekuorma voi olla max. 600 kg (sisältäen asiakkaiden ja omat tilaukseni).
Kannattaa siis jättää tilaus ajoissa (ks tilausikataulut & hinnastot) Tällä hetkellä, tässä elämäntilanteessani en ole suunitellut toiminnan laajentamista tai kapasetiteetin nostamista ainakaan vielä.

 

Pakasteiden maksutavat

 1. 1.2016  lähtien:
Uusien asiakkaiden laskutus jatkossa vain käteisellä/ennakkolaskulla tai Svea-laskulla

Pakasteiden hinnat sisältävät alv 14%. Sivustossa olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Tmi Karvakuonot pidättää oikeuden tehdä muutoksia hintoihin ja toimitusehtoihin. Hintoja ei muuteta kesken tilaustapahtuman vaan saapuneiden tilausten hinnat ovat sitovia.

  • Käteinen
    Tilaus on mahdollista maksaa käteisellä noudettaessa tai kotiinkuljetuksen yhteydessä. Ilmoitathan siitä ennakkoon jotta tiedän varata vaihtorahaa mukaan.
  •  Ennakkolasku
    Maksu etukäteen pankkitilille tilauksen viitenumeroa käyttäen. Huomioit että tämä voi pankista riippuen viedä 2-4 työpäivää
  • Svea-lasku/osamaksu
    Saat vähintään 14 päivän maksuajan. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi myös pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins. Luottotietosi tarkistetaan henkilötunnustasi vastaan. Lasku lähtetään postitse väestörekisteristä löytyvään osoitteeseen.  Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta Svea veloittaa 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Pakasteiden toimitustavat

Ilmoitan puhelimitse pakastekontin saapumisesta, toimitusajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Otathan huomioon että pakastesäilytystilani on rajallinen.

Toimitustavat: nouto Karhuntie 20 88470 Kontiomäki tai kotiiinkuljetus Kontiomäen, Paltamon ja Kajaanin keskustan alueelle pakastekontin saapumispäivänä.

Kajaanin alue klo 15-17 välillä, Paltamo klo 12-14 tai 18-21 välillä riippuen kontin saapumisajasta.

Ajoittain valmistajalla voi olla vaikeuksia toimittaa jotain tuotetta, näissä ei valitettavasti jälkitoimitusmahdollisuutta. (Huomioi sesonkituotteet)

Jos jokin tuote on jäänyt pakkausvirheen vuoksi toimittamatta, voidaan katsoa tilalle korvaava tuotetta tai tuotteen toimitus seuraavassa tilauksessa.