Esittely ja yhtystiedot – Tmi Karvakuonot

Tmi Karvakuonot on 2009 perustettu sivutoiminen, harrastuksen pohjalta syntynyt pienimuotoinen yritys. Toimipaikkana Kontiomäki, keskellä kaenuuta. Kotona on tällä hetkellä seitsemän koiraa, jyrsijöitä, kanoja (silkkikana, millefleur) siniviiriäisiä, ja Vappu-vuohi. Myös matelijapuolta läytyy viljakäärme Bombon, valkopolvi (Acanthoscurria geniculata) ja akaattokotilon voimalla.

Olen tällä hetkellä päätoiminen sairaanhoitaja.  Joten jos viestiin tai soittoon vastaaminen kestää niin koeta ymmärtää 🙂 Varmin tapa on laittaa sähköpostia. vastaan niihin arkisin mahdollisimman pian. Mutta viikonloppuihin vietän pääsääntöisesti ”vapaapäivää”. Toimin tällä hetkellä Kajaanin terveyskeskussairaala akuuttyksikön sairaanhoitajana ja infektioyhdyshenkilönä. Työn on 3-vuorotyötä.

Kaikenlainen eläimiin  ja heidän hyvinvointiinsa liittyvä kiinnostaa. Koirien ravitsemukseen olen joutunut perehtymään omien koirieni kanssa kantapään kautta ja opiskellen aihetta aina kun vapaa-aikani antaa myöten. Tällä hetkellä erityismielenkiinto kohdistuu suoliston alueelle, sillä sanotaanhan 70% prosenttia vastustuskyvystä sijaitsevan siellä. Tämän sivuston pääpaino on eläimiin liittyvissä tuotteissa.

Koirien kanssa harrastaessa erityisen sydäntä lähellä ovat tällä hetkellä agility, rally-toko ja metsästys. Sivustolla voi esiintyä metsästykseen liittyvää kuvamateriaalia, ja jos joku siitä mielensä pahoittaa niin en voi sille mitään.
Pienimuotoista viiriäisen (tavallinen ja siniviiriäinen) ja fasaanin kasvatusta (suunnittella 2017) koska talosta löytyy seisojia.

 

Rumis-5020esittelykuva 533x800

Tmi Karvakuonot

Y-tunnus: 2278982-3 (ALV-rekisterissä)
Marjo Väisänen
Karhutie 20
88470 KONTIOMÄKI
044-5720162/ jätä tarvittaessa txt-viesti niin soitan Sinulle takaisin.
Toiminimeni sivutoimisuudesta johtuen, en aina ole saatavissa heti puhelitse kiinni, sillä sairaanhoitajan työssä ei voi pitää puhelinta mukana.

Sähköpostiosoite  info@karvakuonot.fi

Google Maps kartta

Lähihoitaja lapsi-nuoriso ja perhetyö Suomussalmiopisto 1995
Paltamon koiraharrastajat rahastonhoitaja 2001 ->
Paltamon koiraharrastaja jäsensihteeri 2004-2009, 2013 ->
Sairaanhoitaja Kajaanin AMK 2003
Kasvattajan peruskurssi SKL 2009 Kajaani
Koirankouluttajakurssi Suomen Palveluskoiraliito  2009
Infektioiden torjunta, ammatilliset erikoistumisopinnot Oulun AMK 2010
Koirat – kotieläintieteen erikoiskurssi 3 op Helsingin avoin yliopisto 2014
Koiran ravitsemusneuvoja Suomen eläinterveydenhuolto-opisto 2015
Dogbic-koulutusohjaaja 4/2016
Emmi-Pet suuhygienisti kurssi 28.-29.10.2016 Kajaani

 

 

Mielenkiintoisia linkkejä:

 

Vastaa